Pagina de start a forumului Floresti City - Forum
Home - FAQ - Cautare - Membri - Grupuri - Inregistrare - Profil - Mesaje private - Autentificare

Vrei un bot pentru canalul tau?

Pagina de start a forumului Floresti City - Forum -> #botever-Chanal de Botleading
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator

Esti multumit de botii de pe #botever?
DA
50%
 50%  [ 2 ]
NU
50%
 50%  [ 2 ]
Voturi totale : 4

Autor Mesaj
Adrian
Seful Forumului
Adrian

Data inscrierii: 05/Feb/2007

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Vrei un bot pentru canalul tau? Raspunde cu citat (quote)

Eu sint un helper al canalului #botever si daca cineva doreste un bot de protectie pentru canalul sau sa intre in mIRC pe #botever si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1.pentru a primi un bot pe canal trebuie sa ai minim 13 useri (fara clone in exces sau alte egguri tip botlending) & sa fii logat cu userul de 500 la X (in cazul in care nu detii X, poti primii 1 bot de la noi daca chanul tau este in PENDING)
2.adauga BOT-ului access de 499 la X astfel: /msg x adduser #name_of_channel username 499 & /msg x modinfo #name_of_channel automode username op , Daca BOT-ul are remuser el pleaca de pe canal (accessul de 499 permite BOT-ului sa se apere pe el insusi & canalul tau). Arata-mi te rog confirmarile prin copy/paste aici.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

Autor Mesaj
Adrian
Seful Forumului
Adrian

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca o informatie daca vrei apoi chiar aici poti cere un bot scriind o cerere in aceasta tema.

ITI URAM SUCCES!!!
Sus

Autor Mesaj
Adrian
Seful Forumului
Adrian

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sint multumit de botii de pe #botever ca am si eu unul la mine pe chanal si ma apara bine de toti idiotii lamerii takerii .Acestia 3 nominalizati la gunoi.Botul e cool si iam incredintat canalul in lipsa mea :-P eeee el ii adjunct ca eu sefu da totuna el e grija asa ca eu pot sa dorm linistit el curata canalul de gindaci!!!

Viruzzz tinio tot asa!!! :lol:
Sus

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Floresti City - Forum -> #botever-Chanal de Botleading Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum